2006/10/15

La farmaciola de la campanya

A G-C intuïm què hi portaran els polítics i les polítiques a la maleta o el bolso per aquesta campanya. Però ens agrada malpensar i esbrinar què poder dur a la farmaciola, coneguda popularment per botiquí que es prepararan per a qualsevol emergència, perquè seran quinze dies en els quals la majoria viuran massa intensament, tant els dies com les nits. Més d'un i més d'una ja ho ha fet saber a G-C, mentre que d'altres tenen ganes de relaxar-se, apartar-se de la primera i segona línia i que el seu candidat s'esclafi contra la pared. Aquestes coses de l'autoimmolació passen molt sovint i veure els toros des de la barrera sempre sol ser més divertit.

Suposem que els qui hauran de donar la cara ja tenen la farmaciola a punt. Parlem dels almax, aspirines, gelocatils, pectox, sals de fruita, halls i xiclets pel mal alè, calmants (valium), exitants (ginseng o pharmaton complex), vitamines (redoxon complex), mal de ventre (fortasec), xocolata de menjar per si entra la gana i xocolata de l'altra, alguna herba digestiva i alguna de no tant, polvos de talc i potser polvos dels altres que es fan servir amb la targeta de crèdit,... I sobretot molta vaselina!!! perquè cal estar sempre preparat o preparada segons vagin les enquestes.

Però també hi ha espai per a les mudes: corbates, vestits, camises, sabates, cinturons, roba interior de tots colors,... perquè sempre s'ha d'anar adient per a l'ocasió. I aquí, com que tots ja són majors d'edat, ja saben que cal dur en la butxaqueta més íntima del botiquí. De tot i més!!!

I els mòbils també. El de casa, el de la feina i el de la o el... Tres aparells i algun d'ells potser ben amagadet perquè no hi hagi sorpreses a última hora. I a la família i als compromisos, avisar-los que fins el dia 2 de novembre no poden tocar la pera. En fi, sort a tots i a totes amb el botiquí.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Aprofitant la moda dels videos,els més agosarats i interessats en el futur del país,poden escoltar una conferència d'aquelles sonades : El futur que volem.
Ja està penjada al web www.carod.cat
(no és propaganda)

Anònim ha dit...

No sé si és una errada o G-C vol ser lingüísticament incorrecte.A què vé la paraula botiqui?
Serà farmaciola, no ?

Gironaconfidencial ha dit...

G-C també llegeix els comentaris, hem corretgit botiqui per farmaciola, tal com ens heu dit en un comentari. gràcies per l'aportació, hem seguit posant alguns botiquins en cursiva.

Anònim ha dit...

Bé G-C! Així m' agrada que estigueu alerta !
De tota manera podeu adquirir un corrector "Català" o bé buscar-vos algun/a professor/a que corregeixi de tant en quan.
Malgrat tot, sovint el més important és el contingut versus el contingent, és a dir el fons vers la forma ,i a G-C tot i la sorna, la burla i la ironia fina teniu un fort contingut social que en el dia d' avui i sobretot en plena campanya es d' agraïr, Esperem que continueu prioritzant els afers socials als econòmics ( en molts confidencials és al revés)i la feina neta a la bruta (confidencialcat).

Anònim ha dit...

posats a corregir, corregiu del comentari el "corretgit" per 'corregit'.