2006/10/18

Mas fa trampes al solitari, ai perdó, al notari

La campanya de CiU va de mal en pitjor, primer un dvd xusquero, i dilluns l’Artur Mas fa públic el seu contracte davant dels i la notària que va signar el passat 13 de setembre, repetim 13 de setembre, això sembla el noducat que decideix quan és el moment oportú que surtin les noticies.

El noducat, evolució tecnològica del confidencialcat, fa públic els 21 compromisos després d’un més, perquè no abans? Entre els compromisos ens diu que treballarà per l’equilibri territorial, per fer un sol poble, una nació i tot allò que volem i fins i tot somniem. Per això no fa falta anar a la notaria.

I per seguir en el tema ens diu que no farà cap pacte estable amb el PP, què vol dir estable actualment? Segons els principis acadèmics de les relacions de parella d’avui, ara si, ara no, ara tinc mal de cap, deixem-ho per demà, o passa´m el mòbil que t’envio un sms i quedem per sopar, i en el millor dels casos, les parelles amb anell, segons fons de l Idescat, duren de mitja un any i mig, fins i tot menys que el ménage á trois del tripartit.

I després l’hereu d’en Pujol, ens diu que aquest contracte o testament polític anirà en funció de la conjuntura, la subestructura, la macroestructura o el que faci falta. Anem arreglats si tenim un candidat que es fa trampes a ell mateix en solitari o amb en Madí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola G-C , només informar-vos que segurament els caps de llista dels partits llegeixen el votre blog . avui tan Carod com Montilla feien aquesta vostra idea dels pactes permanents.El què són ara!