2006/10/24

Pedro J. desterra la destral contra Puig

Pedro J. Ramírez, que té els dies comptats a l'altaveu escrit del PP, ha iniciat tot un procediment judicial contra tots els qui l’estiu de 2005 van intentar exercir el dret de pas pel domini públic terrestre, al municipi de Son Servera a la costa dels Pins de l’Illa de Mallorca. I quina casualitat, just davant la mansió estiuenca del director d'El Mundo: la imatge de Joan Puig en banyador va donar la volta a l'Estat. El diputat d'ERC al Congrés i ideòleg del confidencial de Blanes Sa Palomera està citat a declarar el 6 de novembre davant el Tribunal Suprem a Madrid per defensar el dret de pas de tothom per la costa segons estableix la llei. Aquesta citació seria un pas previ a sol·licitar el suplicatori si el Tribunal Suprem pren la decisió de seguir amb les actuacions.

Està clar que en Puig i en Pedro J. s'odien i G-C té informacions confidencials en les quals ens han posat sobre la pista que tots dos podrien sortir mal parats perquè el periodista i el polític tenen moltes coses a amagar urbanísticament. En Pedro J. va tenir molts favors urbanístics dels populars de les illes, mentre que el diputat d'ERC té molta merda al damunt. G-C dóna suport a Puig per enfrontar-se a Pedro J. i la brunete mediática, tot i que és un polític que ha fet moltes malifetes d'amagat i fins i tot ell ho sap. Perillós com és en Pedro J. ara l'acusa de recalificar els seus propis terrenys quan era regidor a Blanes. Tot aquest merder ja és als jutjats i la sentència va per llarg.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'agrada en joan puig, però ànims joan que podras amb pedro j..

Anònim ha dit...

Teniu un problema G-C, que voleu fer un confidencial i no en sabeu, li teniu a puig el mateix odi que Pedro J i el PSC gironi,perque puig ha tingut la valentia de denunciar els abusos, siguin els de PedroJ , de Nadal, de Marigo,o de CiU.
Aneu retrasats, el propi secretari de l'ajuntament ho va confirmar.
primer informeu-vos


http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/28830/#comments

E-noticies: http://www.e-noticies.com/actualitat/un-diputat-derc-prepara-una-demanda-contra-el-mundo-12080.html
el Puig te un cosa que no tenen la majoria de polítics, que dona la cara.

Anònim ha dit...

G-C, quant us dona el Nadal i el PSC per atacar a esquera i en Puig,

posar en questió que Puig ha requalificat terrenys és el mateis que va fer Marigo, i en el ple de dillus a Blanes el Marigo va quedar retratat quan és va llegir l'informe del secretari.

Quan més ataqueu Puig i Esquerra, millor resultat.

endavant puig aquests son del clan Nadal

Anònim ha dit...

Per favor no us deixeu intoxicar per l'amic Alex.

Està molt de broma sempre, te poca feina a fer, i una cosa si tots estem d'acord amb que Pedro J, és un cara, no li feu el joc i a mes amb una noticia que és falsa.

Si voleu critiqueu altres coses, que segurament faig malament, però donar-li ni tant sol el dubte, a una informació que el propi secretari de l'Ajuntament ha desmentit hem sembla una canallada.

Si, soc en Joan Puig, jpuig@blanes.cat

Per cert no me poseu com l'ideoleg de la vostra competencia, Sa-palomera, és molt interesant, però jo tinc altres feines.

Company Alex, tranquil, que avui el CIS confirma el que te vaig dir, Esquerra superarà al PSC a Girona en vots.

Anònim ha dit...

No sé si ets l' ideoleg del blog Joan Puig o no, però el que sí sé és que no la deus escriure tu, si és que has fet aquest, està ple d' errades d' ortografia . Per cert a ERC podries fer una campanya per aprendre a llegir i escriure bé el català.
L Àlex,ja té el seu blog i no crec que en plena campanya tingui tan de temps, de tota manera si G-C és ell , el felicito , és un gran blog, sap riure´s d' ell mateix i la seva familia socialista,això en un polític s' agraeix, per tant siguis tu o no que continuï el G-C amb qui m´ho pass molt bé