2006/10/20

Genets de la sociovergència

La campanya electoral continua i les enquestes es suceeixen amb dades que no donen cap pista; més aviat van en funció de quin mitjà les publica. Entre això i que no s'atura el circ de qui la fa més grossa, els candidats i els seus teams no guanyen per a ensurts.

Prometen i prometen sense solució de continuïtat però a la cuina dels partits es preparen suculents plats amb combinacions diverses dels mateixos ingredients: PSC,CiU,ERC,ICV,... PP. Perquè en realitat les postres finals estàn als passadissos de la Generalitat, secció cadires a dojo.

I aquesta igualtat en el desig, que es nota en la igualtat en els resultats de les enquestes, fa que les fòrmules per als plats combinats siguin només dos..o tres: reedició del tripartit d'esquerres( PSC,ERC,ICV); bipartit nacionalista (CiU,ERC) o aquell plat combinat de restaurant de camioners que es diu sociovergència (PSC,CiU).

En algún departament de la Gene ja començaven a pensar aquests dies en tastar el menjar casolà propi dels avessats genets de camions.
Tot sigui per no fer el joc de les cadires massa complicat, perquè a la fi, tocar poder genera addicció i què difícil és desenganxar-se'n,...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Després del debat d' ahir a la nit , no ho veig així. en Montilla(serio com sempre) i poc lúcid. En Mas prepotent i xulo. En Carod om si no hi fos, absent. En Piqué nerviós i exaltat com no l' havia vist mai i en Saura el millor de tots. Caldria que prenguéssin nota tots d' ell, va defensar el govern anterior i va dir clarament el que farien. sobretot ERC hauria de prendre nota i deixar d' una banda l' estatut , per cert , encara que noels agradi està aprovat i ja està!

Anònim ha dit...

A mi en Carod ahir em va semblar molt sensat i no crec que Mas o Montilla suportessin un cara a cara amb ell...