2006/10/21

Lluís Bassat fa un copia/enganxa per Esquerra

La campanya electoral d’Esquerra segons fonts de G-C ha estat realitzada pel dissenyador català i president frustrat del Barça, Lluís Bassat. Aquest n’ha fet una de poca professionalitat i éticament incorrecte al més estil Microsoft Word, és a dir copiar/enganxar. Ha copiat l’eslogan de la Generalitat de Catalunya: Com tu, govern de Catalunya, per la campanya d'Esquerra.
A part de poca creativitat és lleig perquè en aquells moments Esquerra encara estava en el govern del tripartit. A G-C ja sabem que tot està inventat en publicitat però com a mínim haurien d'esperar uns anys per copiar campanyes, siguin pròpies o alienes.

Per despistar i dissimular una mica en Bassat ha fet el pack complet: catalanistes com tu, perseverants com tu, d’esquerres com tu,... i tot el que faci falta,però se li ha vist el llautò.

1 comentari:

Anònim ha dit...

De fet en totes les campanyes Esquerra havia fet una publicitat innovadora i diferent de tothom , en aquesta havien de ser ells/elles que s' adonessin que l' eslogan ja era repetitiu i buscar quelcom diferent , potser canviar de publicista?en Bassat ja té una edat , convindria algú de la generació blog!