2006/10/29

Joan Laporta especula amb Mas i Montilla

Després del segon... esmorzar-foto amb el també possible President Montilla, G-C des de dissabte té la curiositat del perquè el cap de setmana abans de les eleccions el Jan Laporta regala fotos gratuïtament als dos grans partits de Catalunya, quan en Jan no té cap necessitat sinó fins i tot algun problema dins de Can Barça per barrejar el Barça amb la política, ja que dins hi ha moltes més sensibilitats polítiques i sobretot econòmiques que fins ara en que els tractes polítics es feien amb la discreció necessària perquè tot resultés i mai es sapigués com.

La llotja del Barça és l’espai que té més densitat d’acords polítics i econòmics de tot Catalunya, però sempre des d’un discret sofà amb una llum baixa, per allò de no poder tirar fotos.

G-C ha sabut per fons properes a Can Barça, que l’estratègia del President no és fer de pont pel pacte sociovergent, sinó que respon a estar preparant la gran especulació urbanística del miniestadi, i vol garantir el suport de tots dos abans, per així poder estar més tranquil i començar ha negociar amb el Nuñez, amb el Navarro i amb el que faci falta perquè allà on hi ha gespa hi hagi quantes més totxanes millor.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

en Joan és més guapo que Mas i Montilla junts. quan tingui l'edat votaré LAporta.

Anònim ha dit...

En Laporta segur que té més bon sentit econòmic que polític ! La seva idea neoliberal ens portaria a vendre el país , millor que vengui el camp i els altres estarem bé. Que no es mogui del Barça !

Anònim ha dit...

No sé què vol dir l'anònim amb neo-liberal. Però l'esquerra estatalista és neo-stalinista.
Ep, que jo em defineixo d'esquerra liberal.