2006/10/28

Puigcercós voldrà viure a Oló

En Joan Puigcercós, que no vol que li diguin Putxi, potser es va destapar ahir a Manresa perquè en ple cor de la Catalunya Central i al Bages és on té la seva dona i mare dels seus fills. El de Ripoll, en un acte-dinar dels seus en la intimitat per agafar forces i moral -allò de Todos a una como los de Fuenteovejuna-, va avisar que es preparin els d'Oló, el nom oficial del municipi és Santa Maria d'Oló, perquè és allà on li agradaria anar a viure quan algun dia, no sabem si serà aviat o d'aquí molts anys, decideix retirar-se de la política. O sigui, li agrada el nord-oest de la comarca de Bages.

En Joan s'ha convertit en un mestre en això del palique i G-C, que ahir èrem al cor del nostre país, vam veure que quan té un grup de dones al costat, el gran rival d'en Carod-Rovira es transforma perquè sap que té l'auditori al seu favor. Si és en Joan, en el fons, encara és un nen petit. I d'aquests oradors amb planta n'hi ha pocs a Catalunya perquè els altres dos serien l'Artur Mas i el nostre amic Jan, Joan Laporta. Precisament, en Mas va reunir l'altre dia mil dones a Barcelona. Per mala sort d'elles, la dona del líder convergent el va acompanyar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir havíeu publicat un escrit criticant en Boada en el balcó durant el pregó, què us l' han censurat? o és que com que també hi havia l' Álex Sáez(segons una foto del vostre diari) l' heu hagut de treure?

Anònim ha dit...

G-C no ha publicat cap escrit criticant en Boada en el balcó de l'ajuntament, sinó que són comentaris anonims a la noticia de la rectora i el pregó de fires.

Anònim ha dit...

en Joan Boada i l'Alex Saez han estat regidors de l' ajuntament de Girona. I que hi feia la Irene Rigau, no era candidata per barcelona?