2006/10/27

Oleguer Presas: joc clar dins i fora del camp

El 23 del Barça, el Jordan social català, ha fet una nova mostra de compromís social, assistint a l’acte de la Plataforma Aturem la Guerra per demanar l’absolució pels ciutadans de Catalunya que dilluns tenen el judici de l’anomenada operació Estany o Dixan, una de les manipulacions judicials iniciades per l’Aznar, que el resultat final per G-C al igual que per la majoria de la societat gironina ha de ser l’absolució.

És molt fàcil ser un jugador estrella de futbol i assistir a obres benèfiques i actes de caritat i de solidaritat com fan la majoria per quedar bé: ara tenir un compromís de solidaritat política això per desgracia ja no és tant normal.

Tal com diu la cançó i el llibre de l’Oleguer Presas. Volem que les persones jutjades els dilluns obtinguin l’absolució per poder continuar el seu camí d'Ítaca.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I si són de veritat terroristes? No és estrany que l'advocat que els defense sigui qui promou aquestes manifestacions? Deixem que jutgin els jutges?

Anònim ha dit...

Si és dixan el que van trobar , ells tenen de terroristes igual que tu usuari anònim!

Anònim ha dit...

L'Oleguer és un noi íntegre que ha aconseguit estar estable i que no li pigessin els fums al nas malgrat ser un jugador del barça

Anònim ha dit...

Quin auto-odi que teniu els esquerrans. I si fóssin terroristes islàmics? Ojalá us fotéssin una bomba al Punt. Fins i tot així els justificaríeu. Deixeu treballar a la justícia. Itaca? És el paradís amb 1000 verges. Alá Akbar! A´la és l'únic déu!!