2006/10/29

Terricabras no falla a Salellas

El filòsof Josep Maria Terricabras, no confondre amb en Met de les Cabres, es va portar dissabte com un ciutadà compromès i va donar suport als sis algerians imputats en l'operació Estany, en la manifestació nocturna pel centre de la ciutat. En Terri va portar la pancarta, encapçalant la mani en suport dels clients de l'advocat Salellas, i va cridar com un més. Els de G-C també ens vam manifestar i ens va alegrar veure el suport de la candidata d'ERC Cristina Alsina i el botones Lluís Corominas i Lluís Postigo i Joan Manel Olòriz per part d'ICV.

El judici dels sis algerians comença demà a l'Audiencia Nacional i com diria aquell, que "Dios -en aquest cas potser Alà- reparta suerte" perquè confiar en la justícia en els temps que corren,...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que els hi vagi bé en els tres algerians tot i que també quan tot sigui solucionat els demanarem per què són del Madrid? Eren dels pocs de Banyoles que cridaven cada vegada que el Madrid feia un gol amb la mirada esperverant d' altres amics i comapanys que eren del Barça . Au G-C vosaltres que sou a per tot aquí no hi ereu i no teníeu aquesta informació confidencial o no?

Anònim ha dit...

Espero que també us manifesteu a favor de la innocència de qualsevol altre processat en un judici, eh! Podeu començar amb pressumptes violadors, pressumptes assassins, pressumptes lladres... Si la justícia és vàlida, ho és per a tothom. I si no ho respectem, és que no respectem l'Estat de Dret.

(Per cert, encara més greu em sembla tenint en compte la vostra professió) ;)

Anònim ha dit...

Llarga vida al "botones" Mines!!