2006/10/22

Comença la guerra de mítings provincials

Aquest dissabte ERC ha donat el tret de sortida als mítings central-provincial de Girona, malgrat ens emprenyi el nom de província fins que no siguem vegueria som província, encara que en diguem circumscripció que queda més fi.

Aquests mítings han començat bé, segons fons oficials d'Esquerra consultades per G-C hi havien més de 1.000 persones a la TVC o semblava, convocades en el local de moda político-musical l'Auditori-Palau de Congressos de Girona.

Míting en el qual Carod ha demanat a Montilla que faci grup parlamentari del PSC a Madrid per reeditar el tripartit i Puigcercos, amb els seus jocs de paraules i lletres, ha dit que ICV no són ecosocialistes sinó l'eco dels socialistes.

La resta de partits, sabent la mobilització que Esquerra realitzaria, ja fa dies que van muntant autocars en els mítings: i no per fomentar el transport públic sinó per assegurar-se l'assistència.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es veritat que hi havia molta gent al míting d' ERC però també és veritat que van tocar xiulet i fins i tot telefonàven personalment a tots i totes els militants i simpatizants que tenen en ses llistes. A veure que faran els altres partits però en cap cas em sembla que sigui voler fer més que ERC , cada un ja sap el que té i simplement en el míting central cal demostrar-ho.