2006/10/07

L’alcalde a l’ombra

Ja sabíem des de G-C que Daniel Terradellas, oficialment ex-alcalde de Les Preses, continuaria fent d'alcalde a l'ombra des del despatx del viver d'empreses de la població. El que no ens podíem imaginar és que l'ombra la produís el viver de marihuana que han trobat a Les Preses aquesta setmana.

Ara entenem d'on potser treia Terradellas la inspiració i sobretot la imagineu per aconseguir subvencions de sota les pedres o potser de sota les plantes, és conegut dins el municipalisme gironí com el primer alcalde que ha aconseguit crear una multinacional de subvencions al seu poble. Tot i que el seu gran repte no l'ha aconseguit, que la capital de la Garrotxa fos Les Preses i no Olot.

Terradellas és dels primers alcaldes que plega, però no deixa l'acta de regidor. Serà per fer d'alcalde a l'ombra, serà per controlar el vivers del seu poble o serà per continuar de diputat provincial i hagi de garantir la nòmina i no haver de buscar una altra subvenció pel seu sou.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si tots els alcaldes i alcaldesses haguèssin fet com l' amic Terradellas a les arques públiques no hi hauria ni un sol cèntim. És veritat que va fer un gran paratge,el bosc de la tosca, però pregunteu-li també a on té el límit de la seva caseta-barraka de xefles i qui la va finançar!

Anònim ha dit...

En Terradellas s'ha cregut que era amo i senyor del poble. Les Preses ha estat un poble fet i desfet totalment pel seu "senyor". Ai pobre Esther, és impossible que prengui decissions sense l' afirmació del Daniel a darrera.