2006/10/26

Camil Ros es mulla o politiqueja?

Ens referim al secretari general d’UGT comarques gironines. És un dels participants a es mullen, d'El Punt, referent als “números” que obtindrà cada partit a les properes eleccions.
G-C i molts d’altres, sabem que és militant d’ERC però també que “acata la lleialtat” al seu càrrec i,… com exemple demanant el si a l'Estatut heus aquí un altre problema: Com s’ho farà? Perquè no sempre la quadratura del cercle és possible.
Ahir en un míting del PSC a BCN de sindicalistes Josep Maria Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya va demanar el vot per aquest partit, però fa unes setmanes a la mateixa seu de la UGT van escoltar les propostes del candidat Mas hi van ser molt aplaudides.
En Camil Ros, avui a la porra juga amb els números, per poder ser equidistant com manen les òrbites superiors d’ERC, proposa igual per CiU que per PSC, però a més a més, tots dos la necessiten per obtenir la majoria . Fixeu-vos el seu pronòstic “copyryt del diari”:
CIU 45 PSC 45 ERC 23 PP 12 IC 10

Tot i que des de G-C pensem que podia haver apostat més i quedar bé amb els altres seus contrincants: patronal i CCOO. Només li faltava igualar (11-11) IC amb PP i ja tenia empatats i equidistants a tots els agents socials.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En Camil Ros és un sindicalista de Can Fanga i cada vegada és més burgués i socialista. El seu jefe s'ha casat amb en Montilla i encara se la fotaran ben forta tots dos

Anònim ha dit...

En Camil és veritat que és gironí d' adopció però el que és més cert és que de "sociate espanyol" no en té res , de moment és d' ERC però si hi hagués un partit més catalanista i més d' esquerres allà el trobaríem.
De burgés no en té res,el que té és bon gust en tot, vestint, menjant, bevent,vivint... si per tu ccoo-disfressat tenir bon gust és ser burgés és que viviu en altre órbita .Sovint els preus són burgesos, no els gustos!

Anònim ha dit...

ànim camil, tu vals! i si cada dia t'acostes més al socialisme... més contents estarem a l'ugt i al psc