2006/10/16

Rectora convergent, campanya socialista amb Rosa Regàs

El candidat socialista a rector de la Universitat de Girona, en Sergi Bonet, no els va sortir gens bo i primer el va guanyar un savi despistat com en Joan Batlle i després una convergent com l'Anna Maria Geli. Però els nadalistes-socialistes continuen vius. El PSC-sector acadèmic va fer campanya electoral camuflada i ahir, en el primer dia ja va convidar la Rosa Regàs, escriptora socialista del maig del 68, que va fer una conferència a la UdG. A G-C suposem que són casualitats de la vida, perquè la universitat sempre ha estat lliure i sobretot amb independència política.

El conseller Del Pozo ha mobilitzat a les nomines intel·lectuals de la UdG, sempre amb coordinació també amb l'Ajuntament, ja que dijous una altra veterana socialista, la Victòria Camps, ens vindrà a pronunciar una conferència a l'Auditori-Palau de Congresos.

Rosa Regàs, de passat gauche divine, encara té càrrec,és la directora general de la Biblioteca Nacional, que no és poca cosa, ja que Nacional és del Reino, o com diria en Puigcercós de la villa y corte.

Ara falta l'acció reacció de CiU, ERC, ICV i potser fins i tot el PP. La primera batalla acadèmica l'ha guanyat el PSC, en teoria en terreny oficial de CiU.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La reacció del PP ja la vam tenir i encara la paguem , el cas Birulés , no encamineu tan malament al poble, G-C . A veure qui ens portarien ara i com acabarien els fets (ah però això són peres d' un altre perer).
CiU igual ens fa un DVD confidencial de la familia-UdG que també hi hauria tema per parlar!

Anònim ha dit...

La Rosa Regàs,afirmava que els que van votar No a la Constitució Europea eren de la "Catalunya profunda". Aquesta dona s'ha pensat sempre que la gent de pagès som ignorants,i en canvi resulta que vas per la ciutat metropolitana i t'hi trobes l'índex d'analfabets més gran del país.

Anònim ha dit...

Si algú se pensa que la rectora de la UDG és convergenta, està ben equivocat. I sinó que ho preguntin als convergents que se pensaven ''tocar cuixa'' quant la van escollir i que ni un ha vist un càrrec, que tampoc era posible ja que no en tenia cap a la candidatura.

El que és és una acollonida que només pateix perquè la gran família socialista que controla la UDG (Nadal i companyía) no la fumi al carrer després del primer claustre.

Al pas que va, encara farà bó en BAtlle...