2006/10/18

L’evangeli segons Sant Quim


La setmana passada es va presentar a Girona el Dietari 2003, de Joaquim Nadal, un llibre amè però amb moltes lectures, sobretot, pels qui tinguin el màster en aparell del PSC català i gironí. Pràcticament ningú se n'escapa i moltes coses només ell es pot atrevir a publicar-les. Per un altre no duraria ni un abans informatiu de TV3.

Considerem que és un evangeli que cal llegir per parts i va principalment adreçat a aquelles persones que vulguin ser quelcom en la vida política gironina. Tal llegiràs, tal faràs.

El primer versicle que publiquem és el 22 del 8 de gener. Nadal ens pontifica que el matí va tenir un reunió de G-6. “G-6 és un grup del PSC creat com una mena de permanent de la comissió executiva. L'integren Pasqual Maragall, José Montilla, Ernest Maragall, Joaquim Nadal, Miquel Iceta i Josep M. Vallès. Al llarg de l'any, el G-6 va evolucionar primer a G-8 (amb Manuela de Madre i Joan Clos) i es va acacabar reduint a G-4 amb Pasqual Maragall, Ernest Maragall, José Montilla i Miquel Iceta”.

El principi apostòlic és: quan menys siguem més manarem. I el 2003 l'operació montillista ja actuava i ara mateix G-C pensa que el que funciona és el G-3 amb Montilla, Iceta i Zaragoza.