2006/10/30

Dilluns el Brasil, dimecres Catalunya

El President Lula ha tornat a guanyar les eleccions al Brasil amb un programa d'esquerres amb gran contingut social i nacional. Des de G-C, volem que dimecres torni a passar el mateix a Catalunya: que les esquerres tinguin majoria per poder continuar transformant Catalunya socialment i que al mateix temps avancem nacionalment.

Creiem que en aquests 3 anys de les esquerres, ha començant el nou camí que cal continuar, que van encallar el darrers anys del 23 anys de Pujolisme, dreta catalana civilitzada, però dreta.
Els i les de G-C apostem perquè les esquerres d'aquesta nació anomenada Catalunya obtinguin una majoria molt àmplia per aconseguir més i millors polítiques educatives, sanitàries, immigració, habitatge, socials,... I perquè la cultura i la llengua catalana cada vegada siguin una referència de qualitat i identitat per tothom en una Catalunya cada dia més lliure. I primer, pensant i mirant en la gent que més necessiten i no la Catalunya que està només pensant en els interessos econòmics.

Perquè necessitem la Catalunya de tothom i per tothom cal votar a les esquerres.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara us heu mullat de veritat , molt bé molt estem d' acord amb vosaltres!

Anònim ha dit...

Bravo per als de G-C! Ja era hora gent de mala fe

Anònim ha dit...

Montilla, no és ben bé Lula.
Primer, Catalunya, després dretes o esquerres.
Jo, CiU! Girona-confidencial: Viva Montilla y olé! Macià, Companys, Pujol, Maragall... Montilla.
Catalunya ja serà com Murcia, però d'esquerrees,eh!
Ah, Lula i Montilla, quina comparació. Mai Catalunya ha estat tant patètica!

Anònim ha dit...

Per cert, perquè poseu la foto de la senyera sobre el Pont de Pedra? No sou post-nacionals, no sou d'esquerres?. Fora senyeres i barretines. Si sou tant d'esquerres, poseu una bandera roja o una de cuba o Palestina, no?
En Pepe Montilla, també cobria tot Conellà amb la senyera.
Visca, visca, visca... Catalunya socialista!
Visca Catalunya! Fora l'espanyolització de Catalunya, de la mà dels progres multiculturals!

Anònim ha dit...

I el PSC, I MONTILLA AL DAVANT! els humils al poder i els prepotents a l'oposició!

Anònim ha dit...

Bé, ja pensava de quin peu calçàveu, però vist el vostre posicionament (ben legítim) ara us llegiré amb una perspectiva diferent. I menys sovint. ;)

Anònim ha dit...

Si el camí de les esquerres és el que ens ha ensenyat el tripartit en aquest darrers 3 anys, em sembla que el tren de Catalunya continuarà descarrilant.

Anònim ha dit...

g-c m'agradeu perquè us mulleu no com el diaris oficials i no sou sectaris ja que també critiqueu als vostres sou oberts i plurals

Anònim ha dit...

llarga vida a G-C gent sense complexos, no sou del tot sociates jo diria que sou més d'esquerra amb algun convergent ensopit

Anònim ha dit...

per cert la foto del pont de pedra és d'un acte de la JNC

Anònim ha dit...

VISCA ERC!!!

Anònim ha dit...

Com us ho heu fet G-C per parlar de Lula abans que ZP!

Anònim ha dit...

ÀNIMS G-C, ja volia que us definissiu. heu criticat persones i no partits, i ara orienteu vot.

Anònim ha dit...

Us honora la votra independència de partits.
Us llegiré mésque mai.

Anònim ha dit...

Ara és l'hora Catalans!!! Ara és l'hora G-C!!!

Anònim ha dit...

Tanta polèmica per què els o les de G-C demanen el vot d' esquerra? , no s' havia vist en els seus escrits?. Crec que sou una gent d' esquerra nacional o nacional-esquerra, gens enmarcats/des o encosillats/des en un partit concret. El que heu fet durant aquest temps , per mi, ha sigut divertit, no heu criticat ni apartits ni a persones , heu criticat accions , actuacions determinades. Penso que heu fet una bona feina i ens ho heu fet passar bé durant la campanya. Espero que continueu post-campanya, pactes electoral i definició de 4 anys més . Endavant G-C ara és l' hora de Catalunya.

Anònim ha dit...

sou l'hostia a girona molts parlem de vosaltres, qui sou segur que us coneixem, perque en cada moment poseu el fil a l'agulla.

Anònim ha dit...

Almenys us heu atrevit a sortir de l'armari. Una vegada us heu despullat ara us volem veure les cares.