2006/10/01

La Pia gasta fi


G-C ja ha rebut la carta de comiat que la fins fa poc Delegada del Govern a Girona ha enviat als seus íntims. Moltes gràcies Pia Bosch pel teu detall! Però sàpigues que hi ha gent mosca perquè no l’ha rebut i, és clar, voler ser famosa té això: sempre quedes bé amb un grup selecte i malament amb la resta.
No pensem que sigui ara qüestió de reproduir-la però avui en dia que això d’Internet va com un tiro, no estaria malament haver fet el mateix i enviar-ho per correu electrònic a tothom i amb servei gratuït. Ella és especial i ha enviat un full on comença dient: “A principis del 2004 vaig rebre l’encàrrec....” Jajajajajajaja

La Pia és especial i per això a banda de la nota on ens envia una salutació molt cordial, ens ha tramès un breu opuscle que ha fet editar suposem que, primer i sempre primer, en memòria de la seva volada i després, molt després, amb motiu del 25è aniversari del restabliment de la delegació del govern a Girona. No volgueu saber els diners que ens ha costat a tots, per pur personalisme, aquest opuscle.

Ara que ja no és la delegada, la Pia es troba al trampolí de la piscina i veure’m com acaba. A la piscina hi ha aigua. Però hi ha la suficient?

Una recomanació de comiat que la colometa podia haver enviat de franc. Diu així:

“...pero para mi eres
más hermosa que un ave
de plumas cegadoras,
eres para mis ojos
globo celeste, copa de platino,
baile inmóvil
de anémona nevada
y vive la fragancia de la tierra
de tu naturaleza cristalina”


(Neruda, Odas elementales)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

segons alguns la pia va tenir el disgust de la seva vida, ningú es va donar compte de que tenia que plegar si es presentava, el mateix que la delegada de tarragona.

www.sa-palomerta.hotmail.com

Anònim ha dit...

Si teniu la carta podeu reproduir-la! Jo no l'he rebuda i considerant l caràcter personalista de la Pia segur que és especial.

Anònim ha dit...

Ep!, què és aquesta castellanada de "com un tiro".
Què us passa?, què no sabeu escriure bé la nostra llengua?

Anònim ha dit...

que poc socialista es la pia..