2006/10/22

Operació triomf I : Artur Mas

Per donar informació als ciutadans, GC, que és un servei públic, comença aquí una sèrie d'ànàlisi dels candidats a la Generalitat. Però serà des d'un altre punt de vista, per això som confidencials. Això sí, seguirem l'ordre impossat del pastís informatiu, però a l'inrevés, que nosaltres no som TV3. Avui és el torn d'Artur Mas.

Clàssic entre els clàssics, els seus vestits i les seves corbates són el perfecte anunci de El Corte Inglés, que no s'adiu amb l'estil Kennedy que ell vol representar. Això ho compensa amb una mirada reptadora, deixant anar el cabell sobre la cara, que nomès li manca el dit als llavis per ser el "xicot Martini". Parla modulant la veu, mirant els ulls de l'altre, seduint. Llàstima que el contingut és heretat i li surten "avui no toca" o "escolti'm" amb un rebuf antic que no aconsegueix fer oblidar el pare Pujol.

Per poder enamorar tot un país sembla que cal alguna cosa més que presència física i no es pot somriure amb una dentadura profident tot el temps perquè sinó passa que cal anar al notari per fer-se creure. Amèrica en el cor i en el cos és el lema del seu influent burgès. L'speaker d'or Madí ha vist només les estrelles a New York perquè no recorda que la catalana només té barres, la bandera volem dir.

1 comentari:

Anònim ha dit...

aquest influent burgès es pensa que Catalonia és America ?
a veure si tothom serà tan idiota per deixar-se seduïr per una persona que diu estima els seu país i ho fa amb mètodes americans , apa home, ja n´hi ha prou d' aquest color!