2006/10/15

CIU espanyolitza la campanya amb un western

CIU ha posat els peus no a la galleda sinó al mar abans de començar la campanya ens treu el confidencialcat, un western espanyol amb l’assessorament de l’Acebes-Aznar i en Bush. I després acusen a d’altres de dependències amb aquest assessors no fan falta dependències és pitjor encara.

No hi ha res pitjor que la manipulació faltant per tant l’ètica, l’estètica i la veritat, com potser que ningú de CIU no s’adonés de la barbaritat que estava fent en David Madí & cia. CiU s’acaba de jugar tota la seva imatge i credibilitat de molts anys amb un trist dvd, a l’estil cutre crispant innecessariament tot el debat, un dvd sense propostes, ara ens n’adonem que CiU, té problemes de digestió, només reconeix les majories polítiques quan les té igual que el PP.

La fi justifica els mitjans? –Maquiavel-, per als actuals dirigents de CiU si! I després volen donar lliçons de no lluita pel poder, quan ells mateixos oferien a ERC tot el que volguessin, és a dir càrrecs i sous, a canvi de mantenir l’status quo, per que tot continues igual, perquè l’important és el cotxe oficial no la política.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ah, però la política no era el cotxe oficial?...qin desencís....

Anònim ha dit...

Avui molts estem davant el DVD i els d' esquerres comenten Ostia puta aquests de CiU !quina passada! i els de CiU comenten ja era hora!. Té més impacte del que ens pensem tot i que espero qu demà ens adonem de que per no dir res o dir mentides o ensenyar la seva muller no cal gastar tans diners en campanyes mediàtiques

Anònim ha dit...

El DVD produït per CiU és la memòria històrica del tripartit i a qui no li agradi ja sap el que ha de fer... votar CiU!!!

Anònim ha dit...

El DVD és la idea que té CiU del tripartit ,ja hi ha una dita que diu: tot depèn del color en que es mira! i això és el que han aplicat CiU . o Convergència i prou , per què avui ja hi ha veus que Unió opina diferent. Aquests no , no tenen problems entre ells!! jejeje

Anònim ha dit...

Acusació: "només busquen (tripartit) el poder sobre totes les coses, inclos, el resultat electoral".
Pregunta: ¿quan el Sr. Mas diu al DVD "...que no tinguin cap excusa (ERC) per no pactar amb nosaltres..." no demostra que esta disposat a baixar-se els calçotets fins on fassi falta? Això no és poder a qualsevol preu?