2006/10/31

Dimarts, reflexió i futbol

Dia de reflexió. Desprès de les darreres preses, de les curses per a arribar més lluny que ningú, dels entrebancs i les trabanquetes: dia de pau i reflexió. La Fifa, que està en tot posa el Barca -Chelsea per cloure la campanya.
Molts estaran pensant amb quina cara es presentaran a la llotja, amb quin pentinat, clenxa amunt clenxa avall. Quin és el vestit que més s´escau al moment. I per sobre de tots, en Laporta, que allà si que és el veritable amo, encara que hagi relliscat en els esmorzars.
Mourinho està més callat del normal, no sabem qui votaria si poguès, i aquest també ho diria, ni que fos per posar nerviós al contrari, que ell si que en sap d´estratègies de distracció, tot i que davant del reposat Rikjaart no troba la resposta que voldria. Ahir en la primera roda de premsa la cosa no va ser res de l´altre món.
Una escenificació teatral al camp nou que será més interessant a la llotja tot i que al camp també s´hi juga alguna cosa, els de casa han de demostrar davant del seu rival europeo que han remuntat de veritat.
Els polítics hauran de fer-ho demà, bon pròleg!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Veniu tots a veure l'espanyol!

Anònim ha dit...

Laporta,hàbilment,ha utilitzat els polítics. I no pas al revés.

Anònim ha dit...

A veure si tothom caurà en l' esquer d' en Laporta . Avui toca reflexionar . alerta!