2006/10/23

Pujol ja prepara el testament polític

El que per a alguns encara és el President de la Generalitat i sempre ho serà, ja està preparant les seves memòries i com que són molt extenses s'ha buscat un negre que l'ajudi a ordenar les idees i a posar forma a l'escrit. El matxaca és un periodista del Punt diari, que de fa temps manté una bona relació amb l'ara gurú de Convergència.

Pujol, que ha passat de tot amb el diari El Punt -més catalanista o menys en funció del vent, de fet com la majoria de mitjans que no són de PRISA- s'ha decantat per un periodista del rotatiu gironí.
Segurament el fa perquè està convençut que cap dels llibres que s'han fet d'ell fins ara no li han fet justícia, i perfeccionista com és, s'hi ha posat ell solet amb algú que li faci de confident.

Molts deuen estar patint esperant què dirà en Pujol d'ells o potser més aquells que no hi surtin. Tot plegat per remoure les aigües de la petita història de la política catalana dels darrers 30 anys.


Ara el darrer capítol suposem a G-C que està obert perquè la campanya no s'ha acabat. El secret serà saber si reconeix que els falcons de CiU l'han arraconat al congelador, quan ell que sempre ha presumit de marcar la ideologia del partit.