2006/10/27

Operació triomf V: Joan Saura


Joan Saura és un polític sense colors definits. La seva presència és gris i blanca, amb tocs de negre i marró.
Ja sabem que tot i ser del partit que es postula com a més esquerrà, ell compra la roba a Furest, la botiga del Passeig de Gràcia, que barata no és precissament. Els "pijos" de Barcelona hi tenen el seu club allà.

El toc diferenciador li trobem a les ulleres. Models de darrera generació, disseny agosarat, punyents en el concepte, vaja que les deuen comprar a parells amb la dona que les porta potents també, però no hi tenim res a dir. Tot ell és més aviat anodí, que per a un partit petit i radical sembla que no s'escau, però en canvi li ha facilitat a en Saura poder ser qui és. No se li pot negar que han mantingut el tipus a Catalunya, respecte dels seus homòlegs espanyols.

Grisós i camaleònic, ha pogut passar desapercebut en depèn quins moments. No estem parlant de l'alegria de la huerta. Potser alguna ja en té prou, o potser en la intimitat es destapa. Tot plegat un home seriòs, massa seriòs que l'únic que s'ha permès és deixar la corbata. No n'hi ha prou, algun agosarament no li estaria de més.