2006/10/02

Puig, el bufó de la cort

G-C va estar present al darrer ple de l' Ajuntament de Blanes, i en Joan Puig, ERC, diputat a Madrid i regidor a estones a Blanes, va demostrar la seva obsessió contra l'alcalde Josep Marigó, PSC, que segurament, aquesta obsessió en el subconscient, no és contra l’alcalde sinó contra l’Argemi Gonzalez, regidor d’EUiA. Puig, no ha paït l’expulsió d'ERC de l' equip de govern de l’ajuntament. Provocada pels excessos mediatics d’ell i de control comunista d’en Gonzalez, és a dir, estàs conmigo o contra mi.

En Puig sempre ha excusat, la no presència a Blanes, en la seva activitat a Madrid, on el seu gran mèrit ha estat passar-se hores i més hores a la comissió 11-M, quan ningú d’ERC hi volia anar, i ser darrerament la mosca collonera del PSOE, en el sentit Anguita del terme. Malgrat ser apreciat per part de la militància de tota la vida, és evident que es tracta d’un perfil incòmode per les noves estratègies pactistes d’en Puigcercós-Montilla. Potser un procrés d’adaptació a les noves realitats polítiques d’ERC no li aniria malament.

El dubte de G-C, és si les seves actituds són que és vol convertir en el bufó de les corts, o és estratègia, tot partit necessita un Alfonso Guerra.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

molt dolenta la noticia, es veu que no coneixeu al Puig, La dolors oms va perdre les eleccions per martiritzar a Puig i Marigo perdera les properes eleccions perque no ha entès res,

Puig es un pencaire, amb la meitat del temps dels altres fa molta més feina.

que G-C estigues al ple deu ésser broma, els socialistes que no poden estan molt nerviosos.

Puig és creu les coses i amb la conxita fan el millor equip per toranr ser decissius a Blanes

Marigo igual que Oms han perdut

Anònim ha dit...

Prou de fer mal a PUig i Conxita, sort d'ells a Blanes el PSC no pot actuar com a la Generalitat,

el darrer ple erc va posar contra les cordes als socialistes per les seves mentides.

força erc i visca blanes.

Anònim ha dit...

La noticia us l'ha fet en Pere garcia o ha estat SINTESIS l'empresa que paga l'ajuntament de Blanes i que treballa pel PSC de Blanes a compte.

quina cara atacar a erc.

Anònim ha dit...

joan puig te una obseció contra l'alcalde. home va, o es que el vostra confidencial no va escoltar quan marigò va dir als diaris que amb PUIG no tornaria a pactar, això si que es una obseció!!! Gràcies a PUIG Blanes encara te el vilar verge per oposar-se a la N-II, absencies dieu... home va... quans diputats son regidors o combinen altres càrrecs...

Es ben veritat que de lloret cap a baix, girona confidencial no te bons informadors

Anònim ha dit...

Ja veig que en Puig ="desata pasiones" us provoca molt a G_C i als comentaristes. Però és evident que amb tanta xurradeta i fets insòlits s'ha convertit en el diputat més"friski" de Catalunya. No n´hiha prou de fer la feina ben feta també ho ha de semblar ho i hi ha accions d'ell que són pallassades!
ah no sóc psc!

Anònim ha dit...

Home, sempre contra el PSC-PSOE, però en Puig és un freaky-pallasso, que fa perdre vots a ERC, cada vegada que la lia.
Diu molt poc del nivell d'esquerra, personatges com en Puig i en Tardà. En Canet, en canvi és un altre estil, més senyor, no tant pallasso.

Anònim ha dit...

En Canet un altre estil, si es cert, el de deixar les coses a mig fer sense acabar la legislatura i només fer la feina justeta per cumplir. Per lo menys en Puig i en Tardà és mullen per el país, podran ser frikades anar a la Cope o banyar-se a la piscina, però quin català no aniria en contra la Cope, i quin Mallorqui no està en contra l'especulació i el favoritisme cap a Pedro.J???
Per molt diputats que siguin primer de tot es la defensa del país amb una implicació al 100% i diputats com en PUIG i en TARDÀ, són necessaris, perque treballen molt i s'impliquen molt més!!!
Endavant Puig i Tardà

Anònim ha dit...

força puig i tarda, si parlen de vosaltres es que el psc te enveja

Anònim ha dit...

Es veu la ma dels socialistes que estan desbordats pel treball de la gent d'esquerra a blanes.

Gracies a ERC, pinya de rosa, l'aigua la pagem a un preu raonable, la nacional 2 encara salvarem el vilar.

si es pels socialistes o els ecopijos anem arreglats

Anònim ha dit...

Jo crec que és l'empresa SINTASIS COMUNICACIO.

qUE COBRA DE L'AJUNTAMENT DE BLANES I TREBALLA PEL PSC DE bLANES.

hEM DE RECORDAR QUE puig PORTA TRES MESOS DEMANAN EL COST DE LES FACTURES.

mARIGO, omS EL MATEIX CAMI

Anònim ha dit...

Jo crec que qui està obsessionat és en Marigó amb en Puig i no al revés.

Anònim ha dit...

estic d acord amb l ultim comentari, marigo pateix insommi

Anònim ha dit...

Qui us ha`passat la noticia, el marigo i el pere garcia, prou de fer nmal al PUig i la Conxita

Anònim ha dit...

Puig no tens altre feina que escriure anónims. A Blanes no et veiem

Anònim ha dit...

Puig no et preocupis això ha de ser fet d' un pijo sociata que no saven fer resmés que tocar els pebrots als altres perquè estan a Madrid o a BCN en una bona cadireta i no la volen perdre