2006/10/28

Les Ferrusoles del futur President

Aquests dies El Periódico i La Vanguardia ens han deleitat amb entrevistes de les dones dels candidats a la Presidència de la Generalitat, per cert totes elles molt mones, ben vestides, molt modernes i amb autonomia econòmica.
Cal dir que a les altres catalanes que no tenim o tenen l’home primer d’una llista ens o els ha fet enveja. I l’ enveja no era per tenir molts actes, per haver de participar en campanyes, per fer intervencions sinó perquè totes declaren que els seus homes són fantàstics al llit.
Alguna –la Teresa- explica que li compra roba interior. D’ altra que el seu home és molt i molt engrescador i divertit al llit o que sovint quan arriba tard després de qualsevol acte la desperta per poder “fer l’ amor”, invent dels catalans per no pagar, i tenim dubtes de quina llengua utilitza a casa, i alguna–la Imma –no en té prou d’explicar que disfruta molt amb ell en el catre sinó que aprofundeix dient, perquè tot Catalunya ho sàpiga, que té practicada la vasectomia.
Realment a G-C pensem que el nostre país té molt per avançar . La utilització de la pròpia dona com a objecte en una campanya potser seria per denunciar de la mateixa manera que podem denunciar els anuncis que utilitzen la dona com a objecte.
G-C creiem que a la majoria de catalanes i catalans els agradaria més entrevistes amb dones que fossin candidates i no només dones de candidat lloant-los per les intimitats en el llit.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja és hora que algú despertés i reivindiqués el paper de les dones com a número ú o dos!
Aquests dies estem farts de veure tans cartells , tots d' homes!
G-.C teniu raó no pot ser que tots els candidats utilitzin les seves dones per explicar les seves lloances íntimes!
L`estimació ,la igualtat i el carisme és un altre cosa que propaganda barata

Anònim ha dit...

Pere no et posis nerviós. La Marina Llansana és molt jove encara però ves-li seguint la pista perquè la veuràs de Presidenta de Catalunya.
Fes-te'n la idea.

Anònim ha dit...

Sóc de comarques gironines. El meu company és un número 1 com els que comenteu, tot i que no es presidenciable, us puc assegurar que de vegades no és molt fantàstic al llit per l' estrés que comporta- com jo serien moltes les que us ho comentarien- però mai amb un micro a davant per millorar la seva vàlua.Cada ú que prengui el millor camí per defensar-se ell mateix tan professional com personalment,i en el joc de la parella que tothom s´ho faci com vulgui, pugui i li agradi.