2006/10/09

Puigcercós perd la bonaventura

De vegades perdre la bonaventura no és un problema sinó una alegria. Això és el que va pensar en Joan Puigcercós quan Carles Bonaventura, Buenaventura fa alguns anys, va deixar ERC per segona vegada. Hi haurà una tercera?

S'ha presentat a Girona el Partit Republicà Català, que segons els seus promotors (Bonaventura, Casals petit i d'altres,...) ha de garantir l'essència de la pàtria, ja que no han aconseguit l'existència de cap càrrec remunerat. El partit esta format per la gent de GIR, un invent de Carles Bonaventura, de professió periodista; deu ser dels pocs trànsfugues del Diari de Girona que encara treballen al Punt Diari.

Bonaventura per fi ha aconseguit crear el seu partit, el GIR: ara giro cap a aquí i demà vés a saber cap a on. Va començar a l'MDT i va marxar cap a ERC deixant la seva gent sola. Poc després se'n va al PI sol -recordeu l'invent d'en Colom?-, després d'aquest fracàs se'n va anar a CiU, pensant que després de tants anys de dura militància nacional ja li tocava un càrrec amb salari, perquè un detingut de l'operació Garzón (dit també Garçonada) s'ho mereix. Com que tampoc va resultar va tornar a ERC, primer tranquil però de cop ja volia càrrec,... però a ERC com a Roma,... no es perdonen certes coses.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui coneix en Buenaventura ja sap que se n'ha da'apartar perquè en la política només mira per ell i primer per ell i després per ell

Anònim ha dit...

En Buenaventura no cal canviar-li el nom ,no es fiable, per molts partits i idees que tingui
A ERC ho vam tenir clar de seguida després de PI, entre ell el Colom i la Rahola van fer molt mala feina! Protagonisme personal , cobrament impersonals i res més.

Anònim ha dit...

Neteja!

pd: per cert teniu el link del busot malament.... ;-)

Anònim ha dit...

En Buenaventura no és periodista, és filòleg. I que jo sàpiga, no és que hagi marxat de ERC per segon cop, sinó que va intentar tornar-hi i no li van voler. Al Punt fa de corrector.

Anònim ha dit...

No és de fiar

Anònim ha dit...

Com a company del Punt no hi ha res a dir , pràcticament no se´l veu !