2006/10/24

CCOO perd el vol a l’aeroport de Girona


CCOO ha generat una vaga a l'aeroport de Girona i no per problemes laborals a Girona sinó perquè en Fidalgo, secretario general de CCOO d'España, va decidir des del seu despatx de Madrid fer una vaga estatal contra Ryanair i la mala sort és que el principal centre està a Girona, quan el problemes laborals més grans avui estant en d'altres llocs de l'Estat. Primer, per les CCOO gironines era un divertimento radical mediatic perquè això de sortir a la TV agrada molt, sobretot en Xavier Laos i l'Aureli Álvarez.

El problema no és la vaga, dret legítim de tothom, sinó quan és perden el papers i es generen vagues inexistents perquè algú del reino de la Villa y Corte -copyright de Puigcercós- diu que ara toca.

A G-C algunes fonts ens han avançat que hi havia un acord a nivell gironí-català, però resulta que a Madrid van dir que no tocava signar: en el comitè de vaga resulta que no hi ha ningú de Catalunya i menys de Girona. I per acabar de situar la qüestió, CCOO a Ryanair de Girona només té un delegat per sis de la UGT, que està jugant un actitud més responsable. Serà un problema de drets laborals o d'eleccions sindicals, però darrerament hem descobert que els sindicats, a part d'assemblees el divendres al matí i congressos durant la setmana,... també fan eleccions sindicals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

G-C , aquest escrit m' ha fet pensar en la lectura de l' editorial del diari de Girona.
Em va copsar l actitud del sindicat CCOO que es deixen avassallar pels seus amics estatals i donen joc abans a l' aparell del sindicat que als treballadors . Com organitzen una vaga si només tenen 1 delegat i els altres són d' UGT? Han volgut sortir a la premsa com a salvadors del món i han quedat enganxats en la seva pròpia trampa ! La veritat és que cal currar el dia a dia i no només aprofitar que passa el Ter per Girona! Amb les eleccions sindicals també es demostra el treball fet dia a dia i a Ryanair, resulta que hi tenen poca representació!