2006/10/13

Els altres germans Nadal

Pel Pilar G-C no va fer vacances i va estar amb l'antena posada per si passava alguna cosa a Girona, però de grossa no en va passar cap perquè la ciutat va fer un pont d'aquells que tothom s'espera amb candeletes. El dia gris i plujós va acompanyar perquè molt poca gent sortís de casa però a mig matí algunes cares conegudes vam trobar. I va ser gairebé al mateix temps que vam veure dues de les peces de la nissaga Nadal, que són els qui realment manen a aquesta ciutat. I justament no van ser cap dels dos germans polítics: el president de veritat, en Joaquim, i el dirigent de butxaca, en Manel. Aquests no els vam controlar. Ara bé, la germana Anna Maria Nadal, que és mestre a l'escola pública de Taialà, i el germà que és periodista i ara dirigeix el butlletí del PSC-PSOE, Rafael Nadal, ens el vam trobar de copilot dins d'un audi d'aquells dels grossos i que fan girar. Però no deien que el Grupo Zeta feia aigües? La germana l'ha vam localitzar amb roba esportiva i caminant per Montjuïc mentre que el director d'El Periódico de Catalunya suposem que va fer un parèntesi a l'alta direcció d'un dels altaveus socialistes per venir a Girona a veure la família.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

G-C veieu moltes coses i no se us passa res. De tota manera el que no se´ns passa als xafarders-lectors de G-C és que no heu fet pont i us dol, des de dimecres que comenceu parlant de les festes i festetes d' alguns que fan pont. Au envejosos , continueu escrivint que n´hi ha que us llegim des de les contrades més diverses i no tingueu por, ja vindrà el dia que fareu festa de veritat.

Anònim ha dit...

no cal voltar gaire per girona per trobar membres del clan nadal. aneu un dia de cada dia a la universitat de girona i a cada centre en trobareu algun: a sant domènec, en pep; a les aligues, la berta nadal i en josep m. fonalleras; a educació, la yvette riera... i no oblideu que el dia que deixin de ser membres del govern o diputats, en quim i en manel també s'hi incorporen.