2006/10/10

El bisturí dels barons de Pimec

G-C avançava fa unes setmanes que Pimec havia iniciat el procés de relleu de Lluís Batista degut, principalment, al desastre en les eleccions a la Cambra de Comerç. Doncs ha resultat que la nostra informació era del tot exacta, la decisió ja estava presa de molt abans, segons sembla d'abans de l'estiu, després d'un parell de Batistades per fer mutis quan no tocava. Aquests de Pimec, a part d'empresaris, deuen tenir contactes amb algun cirurgià perquè l'operació és de bisturí.

Lluís Batista, que avui s'ha acomiadat dels periodistes en un reservat de l'Hotel Carlemany, no anirà a cap consell d'administració, però si tal com ha dit ell serà conseller de presidència, que no vol dir conseller en cap i presidirà la comissió d'infraestructures, en total cobrarà més de 1.000 € cada mes, que no són tarifes de consell d'administració però no està malament com a premi de jubilació, això si anticipada.


Pel que fa la cursa per la presidència, el cercle s'està tancant. El jove advocat gironí Carles Ribas ja ha estat descartat i ara busca alguna vicepresidència. El debat és situar entre alguns dels barons de Batista que abans no volien i que es veu que ara si volen. En concret, la disputa està entre en Pere Cornellà i la Mariona de Puig.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest en Batista no para de sorprendre, però d'una persona com ell oportunista, intrigant i desconfiada, suposem per falta de "cultura" no s'en pot esperar res mès.

Anònim ha dit...

La Mariona seria una bona candidata és decidida , oberta, trempada, senzilla... llàstima que es mestressa d' AXXON i molts treballadors estem emprenyats amb la seva gestió!