2006/10/06

Tot a 100 per un vot català



La política catalana s'ha convertit en una botiga d'importació de productes xinesos de tots els candidats, tant és el producte tot va a 1 vot.

Penseu que després del no saben quants llocs de treball d'en Felipe González del 82, no havíem arribat a aquests moments d'histèria col·lectiva i preocupadament abans de l'inici oficial de la campanya.

Des de G-C ens estem plantejant fer una proposta de que tothom voti a tothom i després hi hagi un govern de tothom, us imagineu que el 2 de novembre, anem a l'òptica i ens donen gratuïtament les ulleres, us imagineu que els joves van ha pagar el lloguer el pis i els hi diuen que només han de pagar la meitat, us imagineu tenir gratuït el dentista, el psicòleg i podòleg, i per si no fos prou els llibres de text. I si hi ha algun problema, abans es crearia una comissió, i la darrera moda és crear un pacte nacional, pel que faci falta.

Partits polítics reflexioneu amb les propostes que ens feu a la ciutadania, farem el que creïem que hem de fer com ho varem demostrar el 14-M, per tant i d'acord amb la llei antic tabac: menys fum, i més sinceritat i menys fantasmades.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

G-C teníu tota la raó , més valdria parlar en realitat d' on sortiràn aquests diners , a canvi de què de menys universalitat de les veritables polítiques de sanitat , educació, i serveis socials. ens falten mestres, metges/esses però no hi ha diners per contractar-ne més .... i ara què passarà? suposem que encara n´hi haurà menys

tonic ha dit...

Podòlegs!!
Podòlegs gratuits!!