2006/10/11

La ministra i els okupes

La ministra María Antonia Trujillo, mentre visitava Girona i el seu inacabat teatre, va pensar en retardar la cimera europea de ministres d’Habitatge, que hauria d’haver-se celebrat els dies 15 i 16 d’octubre a Barcelona. Quin terrabastall i mai millor dit. Les raons? Que els okupes de tota Europa, aprofitant que a Barcelona s’ho passen d’allò més bé i hi ha molta marxa, haguessin vingut a muntar “pollo” i el que convingui davant dels ministres de tota Europa.

Però com és possible! És que encara hem de justificar que els Mossos són policia formada per defensar-nos dels perillosos rastes? La consellera Tura no està gaire contenta, com no ho estan ni el President Maragall ni l’alcalde Hereu, ni la resta. I clar, enmig de la campanya electoral, l’oposició ha rebut el caramel i l’ha llepat a tort i a dret.

Quin complexe el d’aquesta ministra! Primer ens vol encastar en pisos pastera de 50 mts/2 i desprès ens espanta amb els okupes col·locats de maria!
Com es veu que no està acostumada a passejar-se per Gràcia un dijous a la nit qualsevol! I pel que es veu, per Malasaña tampoc!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta ministre o és una pija que té por de qualsevol cosa o bé és que hi ha quelcom a darrera de les amenaces que ens oculten. no pot ser que quatre "rastes" facin aturar una cimera a BCN. Alguna altra cosa s' amaga a darrera, serà tema polític o de seguretat però res és el que ens pinten.