2006/10/30

Fins i tot l'assessor "raja" de Laporta

Els de G-C èrem avui en una tertúlia d'aquestes per a savis com en Terricabras, Puigverd, Cardús, Sala-Martín i tants altres llestos i vam rebre el "xiulet" que l'assessor de Joan Laporta ha criticat que el Barça surti de l'armari per fotografiar-se amb Mas i Montilla. "No és positiu". Tal qual! L'experiodista Xavier Roig, en el seu moment assessor de Laporta i Maragall, ens va dir que la foto amb Mas va ser iniciativa del president del Barça mentre que la segona trobada, amb Montilla, van ser les pressions des de Nicaragua per contrarestar l'efecte de l'esmorzar del dia abans. L'intent desperat dels socialistes va donar els seus fruits a última hora. Segons el valent d'en Roig i G-C aquestes trobades s'havien d'haver fet en privat per no politizar el Barça.

Aquest en Xavier Roig ha demostrat una vegada més que està en bona forma perquè a banda de córrer maratons encara té categoria per criticar a un ex-client. Respecte el protocol de demà a la llotja del Camp Nou per al Barça-Chelsea, Roig va fugir d'estudi i no es va mullar sobre quines serien les normes de bona conducta entre els aspirants Mas i Montilla. Per cert, com i a on els asseurà en Laporta?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hòstia, que si guanyen el Psc-Erc-Ic no sé quines polítiques socials i nacionals es veu que faran...Ara sou un confidencial humorístic?

Anònim ha dit...

Companyes i companys de G-C , avui sí que estem totalment d' acord, una Catalunya d' esquerres per millorar les polítiques socials, una Catalunya de les persones i una Catalunya amb una forta identitat és el que més ens convé ! Sort !
ah la foto de Girona amb la gran senyera és fantàstica. Un bon encert per part vostre!

Anònim ha dit...

MBE G-C! PER FI US HEU MULLAT! ANIMS I ENDAVANT, QUE JA US TINC A FAVORITOS MOLTS ALTRES DE LA MEVA EMPRESA

Anònim ha dit...

MOLT BÉ !! Som més dels que diuen que som.
Som menys dels que voldríem.
Som com som !

Anònim ha dit...

És que Convergència no tindrà mai cap informatiu al seu favor. Sou patètics amb aquest manifest d'intecions. Mas president!

Anònim ha dit...

Si és un confidencial de veritat no hauria de casar-se amb ningú. Ni amb els bons ni els dolents