2006/10/30

El recurs de la "play" al Palau de la Música

ERC va intentar fer un acte yankee ahir al Palau de la Música però es va passar del guió: com els Òscars des de Hollywood. Tantes cançons, tants discursos i tanta gent al recinte va provocar que més d'un, ja cansat de tanta pre-campanya, ja no sabés com posar-hi a la cadira. ERC té fidels que van allà on sigui per escoltar el gran orador d'aquest país però ja no és gaire poca cosa més perquè en Puigcercós cada dia que passa empetiteix més la figura del bigotut de la Catalunya Sud que s'afeita amb ulleres.

La prova és que el míting final d'ERC va ser tan feixuc que fins i tot el fill d'un parlamentari al Congrés espanyol acabés utilitzant el recurs de les noves tecnologies i fes servir una maquineta de matar marcianos. Suposem que tenia el joc de matar mosques amb la cara d'Aznar. En fi, que veure els de G-C com aquell jovenet feia anar la màquina va ser una de les coses més divertides del Palau. La cosa va anar tan per llarg que ens vam asseure a clavar la forquilla a les quatre de la tarda.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No estic d' acord amb el que dieu, jo hi era i no va ser feixuc , justament van fer un discurs , sobretot en Puigcercós , molt social i nacional . Vaja una meravella , com d' esquerra i nacionalistes de veritat!El que hauríen de ser i practicar sempre !