2006/10/13

Processó a Montserrat

Mentre mitja Catalunya se'n va de pont, mal que ens pesi a alguns, i l'altra mitja busca bolets, els nostres esforçats candidats a presidents de la Generalitat, tot i no haver començat encara la campanya, ja fan de les seves i s'han embrancat en una processó a Montserrat.

Primer va ser en Montilla que per demostrar que és català de socarel va anar a visitar l'abad de Montserrat, Josep Maria Soler, el qual havent arribat d'una audiència amb BXVI, el va saludar en llatí. El candidat socialista va rebre crítiques d'ERC, d'ICV i de CiU, i vet aquí que això s'ha convertit en una processó que no sabem on anirà a parar.

Carod-Rovira va ser el següent: es va posar les botes de muntanya i va fer la visita protocolària. Finalment, ha estat Artur Mas (d'en Saura no en sabem res) que per celebrar el pont s'ha fet un dinar a l'abadia amb els monjos i l'abad. Altres fan turisme rural i ningú ho critica.

Que els deus ens agafin confessats, entre notaris i processons, així surten les enquestes. Com deuen estar xalant els guionistes del Polònia!

1 comentari:

Anònim ha dit...

És realment patètic , com s' utilitza el sistema!