2006/10/16

La furgo d'ICV aparca allà on li rota

Ahir, mentre dinàvem en un dels locals de Plaça Poeta Marquina i com no podia ser d'una altra manera del Grup Boira, ens vam fixar en la furgoneta d'ICV, que va despertar la casualitat del personal perquè portava la música a tot drap. De lluny, es veia recent pintada i tot s'ha de dir amb un disseny molt futurista. Per un costat la cara d'en Boada i per l'altra la barra d'en Saura. El jefe i l'esbirro. I la roba d'en Saura suposem que ha estat triada per la Mayol, que sempre està en tot i més, i recent comprada a Furest per a l'ocasió.

El xofer va fer de les seves i quan eren les dues tocades va aparcar a tocar el mateix cèntric i luxós local dels ecologistes de disseny. Va posar els quatre llums i va fer-ho al costat d'un pas de vianants i davant l'Ortopèdia Bosch. I ningú li va dir res i ningú el va multar. Quinze minuts tocats i al final, l'home va sortir del local acompanyat d'un membre del partit i va pujar al vehicle. Va tornar a posar la música a tope i va sortir. Però mira quina casualitat, el transport de mobilitat dels ecos no semblava que bebés el tipus de betzina sense plom que tant prediquen.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això d'ecologistes de disseny que poseu està molt bé perquè és la paraula exacte

Anònim ha dit...

Us esteu passant una mica amb la gent d`ICV-EUiA, al cap i a la fí, els únics que en la grisa, aburrida i lletja Girona franquista es van trencar la cara contra la dictadura. Se us veu d`un tros lluny el llautó. Tenia dubtes a l`hora de triar el meu vot, però cada cop en tinc menys: L`esquerra nacional, ecologista moderada i moderna. I a qui no li agradi que es foti.

Anònim ha dit...

Dir que els de ICV-EUiA es van trencar la cara contra la dictadura,a Girona,és com dir que Saura es va llegir l'acord de Mas-ZP per l'Estatut abans de donar el Sí.
ICV,té d'esquerra nacional,el mateix que Ceaucescu de demòcrata quan en Ribó hi estudiava allà a Romania...

Anònim ha dit...

els d'IC van penjar propaganda electoral, demanant el vot, en alguns pobles del vallès oriental, el diumenge a migdia o fins i tot abans. però clar, ningú no els diu res, a aquests. si això ho fessin els partits grans... buf!