2006/10/24

Operació tiromf II: José Montilla

GC continua amb l'anàlisi dels candidats d'aquesta campanya. Avui és el torn de José Montilla. La primera cosa que veiem és que, de tan ràpid com s'ha pensat en ell com a candidat, als assessors d'imatge no els ha donat temps ni tan sols de canviar-li les ulleres, antigues on les hi hagi, perquè un canvi d'imatge d'aquestes característiques s'ha de fer amb més temps.
Tampoc el tall de cabell és res de l'altre món, de fet no té gaire cabell i per tant virgueries ni LLongueres les fa.

La seva complexió robusta i baixa, de senyor gran, no dóna per malabarismes estilístics, tot plegat fa que en Montilla no sigui un sexi-man però vet aquí que GC té informació confidencial que diu que té un gran predicament entre les dones, no només la seva, deu ser allò de l'eròtica del poder, perquè el veieu fent una copa i dient, al teu hotel o al meu?,... Corbates i vestits clàssics, pràcticament de sastreria de poble, s'alineen amb el seu parlar sec i avorrit. Tot i que quan es desperta l'escorpí deixa anar el fibló i com qui no vol la cosa, encasta el verí fins al fons.

Monòton en la veu, monòton en el missatge, algunes (i alguns) voldrien veure més passió, que la política té un component important de relació d'amants. Rauxa per a aquest candidat que presenten com a ple de seny i expert en la gestió. Que el Montilla de veritat no quedi només per als íntims!!!