2006/10/03

Roche no oblida «Tiburón Puyol»

Carles Puyol, capità del Barça, és dels que prefereix els gelats als empedrats, és a dir, millor passar-ho bé que fer-se veure en qüestions que traspassen l'esportiu i així al de La Pobla li ha agradat més viatjar a París amb la seva mitja costella, sempre gràcies a unes molèsties sobtades, que posar-se la samarreta de la selecció catalana cada Nadal.

Però tot arriba i tiburón Puyol volia jugar diumenge amb la selecció, potser per testar una mica d'empedrat que també vesteix depèn quan, però no ha estat possible, per què? doncs, perquè o tot o res. Se li han donat les gràcies i se li ha dit amablement que no. Que el seleccionador català Pere Gratacós, ja tenia la llista decidida.

És a dir, que el president de la Federació Catalana de Futbol, el gironí i constructor Jordi Roche, no oblida el paper que ha fet fins fa poc el capità del FC Barcelona, Carles Puyol, amb la selecció catalana.
La diplomàcia i la coherència en el món del fútbol també són bens preuats, encara que a alguns se'ls hi oblidi en depèn quin moment.