2006/11/01

Elena Ribera, la Calzada de la campanya

Ja s'ha acabat la campanya i G-C concedeix el I Premi Arcadi Calzada a l'Elena Ribera, una dóna de principis catòlics i esclesiàstics i que per això és a Unió. La Ribera s'ha convertit en l'hereva del gran testimoni que va deixar l'ara gran dinamitzador de Caixa de Girona: cops de colze i empentes per sortir a primera línia en les fotos. Tot s'hi valia!!! Recordem que en aquella època, a can Conver, ningú podia veure en Calzada perquè
era escandalós el que arribava a maniobrar "el garrotxí dels quadres d'or" en cada roda de premsa multitudinària.
Però en el cas de la Ribera ara no només rajen els de la competència, o sigui PSC, ERC i ICV sinó fins i tot els mateixos col·legues de la seva aliança demo-cristi-catòlica. La majoria saben que si hi ha flaixos, la Ribera farà l'impossible per sortir a les planes dels diaris. A partir d'ara els de G-C ja sabem que no tindrem cap subvenció per part de l'entitat d'estalvis, però ens és igual perquè tenim orgull i el que volem és continuar tenint el suport dels ciutadans. Fa temps que en Calzada ha quedat en segon terme de la política i ara en lloc de presumir perquè surt a les fotos dels media, les ànsies de protagonisme li omplen tenir les mateixes assistències que un ministre: la nòmina, el despatx, la cartera, les secretàries i els xofers.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

la ribera té fusta per superar en calzada, maniobres a l'ombra amanides amb oracions, punyalades, molt de gruyere; i a onejar la bandereta del ultracatolicisme i l'amor a deu, però sobretot la vetlla per l'interes propi

Anònim ha dit...

Té més de "hooligan" que de cristiana. I és que veient personatges com ella i en Maluquer em preocupa la màniga ampla d'UDC.
Per a qui tingui memòria ¿a causa d'aquesta "senyora" no va haver la trista baralla que va impedir que CiU presentés la llista per Banyoles el 2003?

Anònim ha dit...

La Sra Ribera és una bona persona,és preocupa pels altres.si surt es perquè fa la seva feina i està a tot arreu,Quants polítics hi ha que són invisibles,és una dona treballadora i compromesa. Quantes dones tenim en política en aquest pais? potser es tenen que obrir un lloc a colçades. Ataquem-les i deixem que campin a la seva tots aquest mediocres que pel fet de ser homes és creuen amb el dret de fer i desfer .ÉS MÉS FÀCIL I MÉS VALENT!!!